diumenge, 15 de gener del 2017

CRÒNICA COPA CATALANA
Els diumenges 8 i 15 de gener hem disputat a Bellpuig la Copa Catalana. Aquest any hem presentat 2 equips: un de Preferent i l’altre de 2a Provincial.
L’equip A ha estat format pel Josep, el Jesús, el Pep, el Dani, el Javi, el Miquel Àngel, el César i l’Antonio Rodríguez. L’equip B l’han format l’Armand, el Daniel Cano, l’Aitor i l’Antonio.
El primer dia a l’equip A van jugar el Jesús, el Pep, el Dani, el Javi i el César. L’equip B sempre ha estat format pels mateixos jugadors.
Després de les 4 primeres rondes l’equip A va sumar 9,5 punts de 16 possibles, mentre que l’equip B en va sumar 5,5. Les sensacions de joc van ser bones per part dels 2 equips.
El segon dia l’equip A ha presentat tots els jugadors (ha debutat el Josep) i amb l’equip ha sumat 10,5 punts dels 16 que hi havia en joc sumant d’aquesta manera 20 punts. Ha estat un resultat magnífic que ens ha permès quedar quarts classificats de la classificació general i subcampions de Categoria Preferent, fet que ens permet classificar per la fase final de la Copa.
L’equip B també ha tingut un bon dia i ha sumat 9 punts de 16 possibles, sumant d’aquesta manera 14,5 punts. Aquesta puntuació ha fet que l’equip quedi Campió de 2a Provincial i per tant, classificar-se també per la fase final de la Copa.
L’any comença de forma espectacular i ens ha permès agafar forces de cara a la Lliga que comença la setmana que ve.
L’equip A jugarà a Vilanova de la Barca i l’equip B a Bellcaire d’Urgell.